Blog issue
10-08-2018, 02:18 AM,
#1
Blog issue
It seems that when I try and leave a comment on a blog's post it sends me to login even though I already am.

This is the error I'm getting. "Oops! Either your session timed out, or you have not logged into Bring4th recently."
__________________
"Listen."
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply
The following 1 user Likes ada's post:
Bring4th_Plenum
10-08-2018, 09:14 AM,
#2
RE: Blog issue
yeah - it's kinda broken!

This is the work around I have (which is what I have to use to even make a blog post).

1) go to the bring4th home page (http://www.bring4th.org/index.php)

2) scroll to the bottom, and hit 'See all member blogs"

3) that should 'log you in' for about ten minutes.  Then you can add a comment.

Plenum

ps, you HAVE to do the first step.  You can't just go directly to the second step.  There's some weird stuff happening with the website cookies/credentials.
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply
The following 1 user Likes Bring4th_Plenum's post:
ada
10-08-2018, 09:52 AM,
#3
RE: Blog issue
Hold a thread blog! Take over a thread in the olio and we'll all be set.
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply
10-08-2018, 10:00 AM,
#4
RE: Blog issue
(10-08-2018, 09:52 AM)Cyan Wrote:  Hold a thread blog! Take over a thread in the olio and we'll all be set.

I thought Treehuggers' Treehouse was the place for thread blogging?
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply
The following 1 user Likes EvolvingPhoenix's post:
Cyan




Users browsing this thread: 1 Guest(s)